вверх

Сьогодні: 16-квітня-2024 15:20

РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ МАЄ БУТИ ЗНИЩЕНА


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 129 повідомлень ]  На сторінку   1, 2, 3, 4, 5, 6  Далі
Автор Повідомлення
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 16:01 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 57
Повідомлення: 7453
Звідки: Мелитополь
Группа компаний АИС объявляет финальную распродажу моделей Geely CK, MK!
Почти 10 лет назад, в 2007 году Geely пришла в Украину всего с двумя моделями – Geely CK и Geely MK! Именно эти две модели сняли с «пьедестала» многолетнего лидера продаж в Украине автомобили ВАЗ! Благодаря Geely CK и Geely MK автовладельцы поверили в китайский автопром и убедились, что надежность, безопасность, комфорт и богатое опциональное оснащение доступны за небольшие деньги. Именно эти две модели в Украине сделали Geely народным автомобилем!
За долгие годы присутствия на рынке обе модели дважды обновлялись. А Geely МК поставлялся как в кузове седан, так и хэтчбек. С 2007 года в Украине автовладельцами Geely CK стали 32 тыс. семей, а Geely MK приобрели 21 тыс. автомобилистов.
В 2016 году завершается история автомобилей, сделавших в свое время революцию на украинском автомобильном рынке. Производитель снимает с конвейера Geely CK и Geely MK. Место на конвейере займет новая модельная линейка GC, которая в Украине уже представлена такими моделями, как Geely GC5, Geely GC6, Geely GC7.
Группа компаний АИС, официальный импортер Geely в Украине, объявляет о финальной распродаже одних из самых доступных на автомобильном рынке семейных седанов – Geely CK, Geely MK! Geely CK в комплектации Basic предлагается за 184 900 грн., Comfort – 191 900 грн., Impress – 193 900 грн. Geely МK в комплектации Impress за 189 900 грн.* Склад автомобилей, доступных для покупки на сегодняшний день в Украине, ограничен.
Специальное ценовое предложение действует в торговой сети Группы компаний АИС по всей территории Украины с 16 февраля 2016 г. по 31 марта 2016 г. или до момента полной распродажи.


Ну от чергові моделі від Джилі відходять в історію. Чи може це така брехня від АІС? АЛС ти там в Китаї,що там з СК і МК в дійсності?
І чи залишиться Джили взагалі в Україні?

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 16:17 
Адмін
Аватар користувача

Вік: 47
Повідомлення: 9515
Звідки: Черкаси
Я так розумію усе одно потрібна окрема тема для обговорення новини, що АІС зупиняє продаж СК і МК.
Хочу сказати, що благо за останні роки з'явилося не мало інших дилерів. Я впевнений що вони підхватять цей ринок. Звісно, якщо це буде вигідно.
Ну і звісно, якщо Джиллі будуть відповідати вимогам українського законодавства.

_________________
Вільно розмовляю англійською. Неправильно, але дуже вільно.
БЖ Toyota Rav4 з 24.07.2022
EC7-RV Comfort МТ з 20.04.2013 по 16.08.2022
БЖ Рудої Гелі СК з 07.04.2007 по 14.05.2013


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 16:22 
Прес-секретар Клубу
Аватар користувача

Вік: 43
Повідомлення: 10961
Звідки: Запорожье
Под Евро-5 Geely СК и МК не производятся. Поэтому, все логично. Они своё отработали. Теперь будут продвигать линейку GC. Прогресс, так сказать, во всей красе :)

_________________
Выкидные ключи для Geely СК, МК
Клубные футболки


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 16:36 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 57
Повідомлення: 7453
Звідки: Мелитополь
Цитата:
Хочу сказати, що благо за останні роки з'явилося не мало інших дилерів. Я впевнений що вони підхватять цей ринок.


Щось мені здається,що нас чекає переформатування і подорожчання ринку.І навіть якщо депи приймуть поправки (є там у лобістів ідея,як протягти ще рік), то це буде тільки на рік. А з 18 року нас взагалі чекає євро-6.
Із тих китайців,що у нас є,здається тільки два джаки вписуються в норму є5. ВАЗ теж не взлітає (немає поки двигунів, та і мита ввели не малі). Дивився по джилі, у них тільки турбодвигуни відповідають є5. Не думаю, що вини для нас будуть переходити на є5. А сам Китай переходить на норми є5 в 17році.
Чекаємо змін.

Додано спустя 1 минуту 35 секунд:
Под Евро-5 Geely СК и МК не производятся. Поэтому, все логично. Они своё отработали. Теперь будут продвигать линейку GC. Прогресс, так сказать, во всей красе :)
ДжіСі теж розраховані на є4,навіть їх нові 1,5л двигуни, що ставлять на емгранди.

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Востаннє редагувалось Игорь в 16-лютого-2016 16:40, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 16:39 
Головний інженер
Аватар користувача

Повідомлення: 4733
Звідки: Bandershtadt
та воно було зрозуміло ще після першого дня появи GC5 (заміна СК), GC6 (заміна МК) і CG7 (заміна СЛ або просто нова модель)
та й 10 років як не крути не малий термін

_________________
viewtopic.php?f=94&t=16275




Зображення
машину на якій їздиш потрібно любити і вона відповість взаємністю


VW Golf 2 1.6D => VW Golf 2 1.3 => Sens 1.3 = > Lanos hetch.1.5 SE => (Citroen Berlingo 2.0 HDI) Geely MK2 1.5 GT (GT Avalanche Comp :-), Geely MKnew GT => Peugeot 308 SW 1.6 HDI


Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 17:15 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
В Китаї оновили MK але не зняли її з конвеєра, хоча можливо стару МК таки замінили новою й виробляють на нових заводах, або ж лініях. Впринципі під норми євро 5 міг би підпасти гібридний емгранд, правда його ДВЗ не знаю чи заточений під євро5. Але як не як це гібрид - а це вже значно екологічніше ніж просто автомобіль з ДВЗ.
Також як вище написали що турбований двигун що йде в GC9 1.8 він євро5. Правда дорогувато коштує такий автомобіль від 18,5 тис дол.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 18:00 
Учень
Аватар користувача

Вік: 44
Повідомлення: 32
Звідки: Харьков
С сайта АИСа Мк Кросс уже исчез.


Востаннє редагувалось Jorik79 в 16-лютого-2016 18:01, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 19:15 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 57
Повідомлення: 7453
Звідки: Мелитополь
У нас,до речі, на торговельному майданчику АІСу не одної автівки немає,як і менеджерів. Скоротили?

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 19:39 
Катаюсь без інструктора

Повідомлення: 184
Звідки: С тех ворот откуда весь народ
В таких случаях вспоминаю Александра Сергеевича Грибоедова ...


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 19:52 
Головний інженер
Аватар користувача

Вік: 40
Повідомлення: 4804
Звідки: Пекин
Забанений: Безстроково
Хочу написать хороший аналитический пост. :-) Не знаю насколько получится. :oops:
Сразу хочу сказать, что некоторые одноклубники как-то резко оценивают чужое мнение.
Будьте толерантнее. :-)

Итак, как уже до меня сказали, прогресс не стоит на месте и мы уверенно и планомерно двигаемся в сторону новых экологических норм по выбросам автотранспорта в атмосферу. Не нужно этого бояться и строить предположения насчет того, чего нет. Простыми словами, все должны понимать, что мы говорим об автомобильном БИЗНЕСЕ (а не благотворительности). У каждой отрасли есть такое понятие как бизнес-планирование. Каждый производитель авто знает какие "правила игры", то есть нормы законодательства он должен выполнять и как оптимизировать структуру для того, чтобы получить максимальную прибыль. В штате компаний есть люди, которые занимаются стратегическим развитием предприятий. В Джили тоже такие люди есть. Все они понимают, что десять лет это рубеж, который несет тектонические сдвиги в политику работы предприятия. К оному все компании готовятся по своему: делают инвестиции в новые технологии, разрабатывают новые узлы и агрегаты, обучают персонал и т.д.
Откуда мы это знаем?
Во всех цивилизованных странах руководство компании выступает с речью относительно стратегии предприятия на будущее. Джили не исключение! Еще в 2014 году Ли Шуфу очертил задачи на перспективу, но этот спич как-то тихо прошел мимо наших ушей. А говорилось там следующее: Джили внедряет две новые платформы CMA (compact modular architecture) и FE (framework extendable). Так вот, предсерийные концепты построенные на этих платформах с новыми двигателями выдают всего 46 граммов СО2 в атмосферу. Напомню, что по регламенту ЕС 443/2009 в 2021 году выбросы этого вещества должны составлять не более 95 г/км. Так что у Джили в перспективе все нормально. Конечно есть еще NO, CO и др. показатели, но там они по расчетам тоже влазят. Вообще там идут расчеты по весу тачки, так что там есть простор для инженеров как играться.
Как это на нас повлияет?
Если абстрагироваться от того, что принимать во внимание в первую очередь, то в итоге потребитель получает доступ к более экологичным автомобилям, где эти стандарты действуют. Я лично согласен с этим 100%... я не согласен с пошлинами и конечной ценой, но о цене поговорим позже.
Как там в Китае?
Китай большой! (запомните все эту фразу! Если будете общаться с китайцами, скажите это обязательно! Успех переговоров или дружеских отношений будет обеспечен на 99,99%). Тут как в США каждая провинция свои виды имеет. Не сравнивайте, например производственное сердце Китая провинцию Сычуань, международный центр связей Шанхай и курортный Шандонг, где я живу. Пекин, как оказалось, тоже свои нормы имеет. Там все сложно у них. Одно можно сказать наверняка. Китайцам "положить" на экспорт по большему счету потому, что там уже 10 лет идет непрерывный рост продаж автомобилей. Например в прошлом 2015-м году было продано около 25 миллионов автомобилей! У них внутренний рост такой, что они все и у себя продадут. Все производители в плюсе. Экспорт - это лишь часть стратегии развития по укреплению бренда на мировом рынке.
Тут хорошая статистика http://www.statista.com/statistics/2337 ... -in-china/
В Китае в 2012 году было 200 миллионов водителей с правами и число с каждым годом растет на 15 %. Зарегистрированных частных машин было 88 миллионов. Вы прикиньте сколько тут потенциала!!! Даже говорить страшно. Они все внутри продадут легко. Даже не сомневайтесь. НА СЕГОДНЯ ЧЕТВЕРТЬ ВСЕХ ПРОДАВАЕМЫХ АВТОМОБИЛЕЙ МИРА ПРОДАЮТСЯ В КИТАЕ.
Подорожают ли автомобили для нас?
Да. Да. Да. По таким простым причинам:
- средняя зарплата в Китае постоянно растет, ее нужно платить. Структура расходов предприятий растет неизбежно. Нету уже такого, что рабочие работают за пайку риса в день. Эти времена ушли навсегда.
- металл дорожает. Прокат и штампованные листы различных сплавов постепенно прибавляют в цене. Посмотрите статистику.
- материалы становятся более дорогими из-за новых норм экологии в Китае. Дешманские ядовитые пластики уже не так пропускают в автоиндустрию как ранее.
- курсовая разница валют сильно изменилась! (Привет "лучший банкир мира" госпожа Гонтарева!). Финансисты спокойно растолкуют вам простую вещь, в данных условиях украинский рынок потерял свою привлекательность именно по финансовой причине. Завозить автомобили с этим курсом, плюс платить импортные пошлины, плюс бороться с нашей низкой покупательной способностью приводит к тому, что ни один здравомыслящий бизнесмен с такой рентабельностью дела к нам не зайдет (ну или не расширит бизнес).
- и последнее самое печальное. В Угоде про ассоциацию Украины с ЕС черным по белому написано, что цены на автомобили не подлежат регулировке со стороны Евросоюза. Другими словами, это наше внутреннее дело. Под прикрытием защиты типа наших производителей, а на самом деле своего частного бизнеса власть имущие держатели корпорации "Богдан" и "Укравто" (сами знаете их фамилии) регулируют цены на внутреннем рынке. Даже ВТО для нас не указ, вон Япония дернулась пожаловалась на нас, а мы просто их послали на%уй. Они и людей туда же послали, петиция по поводу удешевления автомобилей, которая набрала голоса за 3 дня в числе первых лягла под сукно и все о ней как-бы забыли, [censored]!
Есть ли шансы, что все выровняется?
Да. Правила для всех одни и те же, так что когда все устаканится все вернется на прежний уровень. Сверхприбылей у автопроизводителей всеравно не будет, цены сами урегулируются и установятся на приемлемом уровне для производителей и потребителей. Но только при одном условии, что никто из наших "слуг народа" не захочет вмешаться и всунуть свое "вальцмановское" рыло в сей процесс, чтобы поуправлять экономикой в т.н. "ручном режиме".
Извините за то, если чьи-то взгляды я задел.
Живем до сих пор в стране, где ограничивается свобода передвижения граждан путем ограничения доступа к дешевому автотранспорту. Хочешь превратить народ в быдло - не давай права на само защиту (петиция по оружию тоже зависла у шеколадного пидаа$а) и на автотранспорт. Маємо те що маємо. Совковая схема до сих пор работает на ура!
:(

_________________
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

1. БОРТЖУРНАЛ CK-1 GT IMPRESS авантюрин - ЗАКРЫТ!
2. БОРТЖУРНАЛ Американского корабля Buick Roadmaster - ЗАКРЫТ!


Востаннє редагувалось ALS в 16-лютого-2016 20:07, всього редагувалось 1 раз.

Рейтинг повідомлення: +7 (відгуків: 13)
Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 22:13 
Шановний знавець
Аватар користувача

Вік: 46
Повідомлення: 1982
Звідки: Славянск
Я надеюсь, запчасти хоть будут?! :(

_________________
Встреча одноклубников Северного региона Донецкой области


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 22:22 
Катаюсь без інструктора

Повідомлення: 184
Звідки: С тех ворот откуда весь народ
Я надеюсь, запчасти хоть будут?! :(



я сильно сомневаюсь, я так понял они уже умыли руки ... :song:


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 16-лютого-2016 22:30 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 57
Повідомлення: 7453
Звідки: Мелитополь
Я надеюсь, запчасти хоть будут?! :(

Не думаю,що аіс тут умиє руки,це вигідно,до певного часу.

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 00:19 
Бандерівець-правосєк
Аватар користувача

Повідомлення: 17810
Звідки: Neverwhere
Ну добре, аіс умив руки. То є нещастя?

_________________
ГАРНИЙ ВОРОГ - МЕРТВИЙ ВОРОГ!
НУ ЩО - ПОСМІЯЛИСЯ? ШАШЛИЧКИ НОРМ?


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 08:01 
Півтисячник
Аватар користувача

Вік: 44
Повідомлення: 672
Звідки: Киев
Я надеюсь, запчасти хоть будут?! :(

Запчасти то такое...Можно и аналогами пользоваться.Да дороже,но когда выбора нет...А вот с кузовщиной как будут обстоять дела-вот это интересно...

_________________
Зображення

Мой БЖ:
viewtopic.php?f=8&t=10702&start=0&hilit=Золотая+ск+2+комфорт


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 09:23 
Автомеханік
Аватар користувача

Повідомлення: 3797
Звідки: Украина
ALS
Детский сад, захотел пистолетик - на иди постреляй!
Как бы во дворе своего дома не погибнуть, сейчас некоторым антишеколадным "пидаа$а"-м только разреши!
А на счет бизнеса ты прав и не только автомобильного и таким образом заставлять народ покупать ЗАЗы - преступление!

_________________
Всё что написано выше, является моим мнением, которое я никому не навязываю
Geely СК=>Geely МК=>Peugeot 308sw-Renault Megane Grandtour II


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 3)
Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 09:38 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 57
Повідомлення: 7453
Звідки: Мелитополь
А на счет бизнеса ты прав и не только автомобильного и таким образом заставлять народ покупать ЗАЗы - преступление!

Дааа? А хоч один заз всовується в є5? Всі поставлені в рівні умови - виконує іди,ні - звали. Що не так,знову масонські заговори і зради?

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 09:52 
Пожирач Айрану
Аватар користувача

Вік: 37
Повідомлення: 8429
Звідки: Всея Украина
Я надеюсь, запчасти хоть будут?!

Конечно будут!
На разборках ещё несколько лет будут.

_________________
Скорее в сеть - тролли не кормлены!!!


Догори
 Профіль  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 10:08 
Автомеханік
Аватар користувача

Повідомлення: 3797
Звідки: Украина
Игорь
Ты прекрасно знаешь о чем я! Условия возможно равные, а цены на "отечественный" автопром завышены!
Под прикрытием защиты типа наших производителей, а на самом деле своего частного бизнеса власть имущие держатели корпорации "Богдан" и "Укравто" (сами знаете их фамилии) регулируют цены на внутреннем рынке.

_________________
Всё что написано выше, является моим мнением, которое я никому не навязываю
Geely СК=>Geely МК=>Peugeot 308sw-Renault Megane Grandtour II


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 10:16 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 57
Повідомлення: 7453
Звідки: Мелитополь
Завищені чи занижені - диктує ринок! Тебе ніхто не заставляє купувати тільки заз.Який не який,а вибір був! Що джилі, що заз, що джак(який збирається чи збирався на Богдані),чи тойже Богдан (ваз сарай), шкода - всі вони були в рівних умовах.Всі мали тут зборки,всі мали однакові мита. Всі в рівних.Не ферштейн? А з 15року, коли зняли тимчасові мита, так взагалі весь імпорт і вітчизняні,включаючи ваш "любимий" заз з богданом,були в рівних умовах,тому і КрАСЗ закрився,бо став не вигідним. Що не так? Чому знову потрібно вмикати зраду,не набридло?

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Рейтинг повідомлення: +3 (відгуків: 3)
Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 10:55 
Автомеханік
Аватар користувача

Повідомлення: 3797
Звідки: Украина
До чого тут зрада? В кожному пості натакаєшь, що всі хто мають свою думку, яка дещо незбігається з твоєю, стосовно вітчізняного автопрому, який ти захишаєшь вперто (вибач не підібрав кращого слова) - волають про зраду! Це не я! Ні про яку зраду я жоного разу не сказав! Ти мене дивуєшь, я лише кажу, що до цивілізованого ринку ми ще не доросли, але сподіваюсь що у нас все вийде!
Ринок є - ти правий, він диктує ціни, ніхто не сперечеється, але це ринок де ціна дещо невідповідає дійсності і я не тільки про автомобільний ринок кажу, чи може ти вважаешь що яйця в нас теж коштують стільки скільки повині!? Вибач що за яйця вчипився :lol:

_________________
Всё что написано выше, является моим мнением, которое я никому не навязываю
Geely СК=>Geely МК=>Peugeot 308sw-Renault Megane Grandtour II


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 11:20 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 57
Повідомлення: 7453
Звідки: Мелитополь
Добре,давай без зрад. Ринок який є,так далеко не досконалий,але всеж ринок.
І так - яйця у нас коштують рівно стільки,скільки за них спроможний дати покупець і в залежності від пропозиції.
Ой, а може всеж є той Хтось,хто нам диктує ціни? Ну то давай хвамілію.
І так,я вперто захищаю вітчизняного виробника.Це погано? І до речі Джилі теж був до певного часу вітчизняним виробником.І не тільки Джилі. І я ось тут дещо не розумію. Як вводять доп.мита,щоб захистити ринок і зробити умови,для приходу інвестора (того самого вітчизняного виробника) - вам погано. Зняли доп мита,всі взагалі в рівних умовах - знову погано,знову змова заз і богдана (цікаво,а хто за богданом стоїть?). Запускають є5 (це до речі,якщо я не помиляюся, і нові вимоги до палива!) - знову погано,знову про якісь вуха заз і богдана.
Ну то розкажи чому погано і в чому там їх вуха?

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 11:58 
Автомеханік
Аватар користувача

Повідомлення: 3797
Звідки: Украина
І так - яйця у нас коштують рівно стільки,скільки за них спроможний дати покупець і в залежності від пропозиції

Ти помиляєшся, ніхто з покупців не вважає ціни такими яки вини мають бути! А дають покупці (поки що) ось чому...
І ось тобі хвамілії - це громадяни нашої держави, перші ладні на все, щоб заробити бодай-як, а другі готові терпіти аж до голодування!
Це моя думка!
Ну і про АІС - в нашому місті площа перед офісом заповнена ВАЗами всіх видів! Я ще не сформував своє бачення з цього приводу!

_________________
Всё что написано выше, является моим мнением, которое я никому не навязываю
Geely СК=>Geely МК=>Peugeot 308sw-Renault Megane Grandtour II


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 12:28 
Катаюсь без інструктора

Повідомлення: 184
Звідки: С тех ворот откуда весь народ
Панове, нас в очередной раз кинули... Не ссорьтесь !!! :Brat:


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 17-лютого-2016 12:31 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 57
Повідомлення: 7453
Звідки: Мелитополь
Так це і є ринок. Покупець може возмущатися аж до всерачки,то все слова. А от ціну будуть держати поки покупець буде брати. Або сусідній магаз не виставить яйця на копійку дешевше. А це конкуренція. Саме конкуренція і попит роблять ринок.
Ну цеж як бубльгум.
А вази з'явилися тому, що рваний впав по відношенню до бакса сильніше ніж юань і їх вигідніше було завозити сюди. І завозили їх до 31.12.15року. Зараз запустили рекламу (яка,як відомо, двигун торгівлі) і будуть розпродавати. Все просто.

_________________
Украина, помни 20 февраля.
Мой кетай: Geely CK Geely MK


Рейтинг повідомлення: +1 (відгуків: 1)
Догори
 Профіль   
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 129 повідомлень ]  На сторінку   1, 2, 3, 4, 5, 6  Далі


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Пошук в темі:


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB Мобільна версія